Леки панталони за работа

Няколко от предпочитаните от нас леки летни панталони по -горе: NIC & ZOE / REVEAR / OLD NAVY / UNIQLO

Кои са най-добрите леки панталони за работа-по-конкретно, офис за облекчаване на компанията? За няколко от нас по -топлите месеци означават колоездене, туризъм, кикбол, състезание в триатлони, както и многобройни много повече дейности, които вероятно ще ни оставят с няколко драскотини, неравности, както и синини.
Ако не сте луди да поставяте тези синини на екрана на работа, както и да изберете да носите панталони, за да покриете краката си, които са най -добрите за бизнес ежедневни работни дрехи? Читател М се чуди …

С всички спортове, както и дейности, които правя, изисквам да преконфигурирам работния си гардероб, за да бъда само панталон. Методът на натъртване толкова бързо, за да нося поли често, особено в по -топлите месеци. Изисквам се да започна практически от нулата с компания, облечена в лятно време, някакъв вид предложения? Благодаря!

Лесно се натъртвам, М, така че съжалявам да го чуя. Вярвам, че е най -добре да искате да покриете синините си за работа – те могат да бъдат разсейване на вашите колеги, тъй като започват да се чудят как точно сте ги получили. (Този планински мотор дори беше в ъгъл от мениджъра си, който се притесняваше, че е малтретирана.)
Ако работите в толкова малко офис, че всички, с които се свържете с разбирането, че сте натъртени от спорта, това е едно – но това не се шум като ситуацията за М.
Някои от нашите предпочитани леки панталони през лятото по -горе: NIC & ZOE / REAVER / OLD NAVY / UNIQLO

БИЗНЕС ОТГОВОРЕН РАЗБИРАНЕ НА ПАНТИ ЗА ПАНТИ
И така, някои общи мисли за леки панталони за работа в атмосфера на компания, отпусната назад (и отбележете, че сме си представяли многото ни скорошни фаворити в горната част на тази публикация, както и директно по-горе):
Памук
За много по-конвенционален офис за залагане на компания щях да потърся панталони с пълна дължина без облицовка. Те са прогресивно предизвикателни, но обаче предоставиха обстоятелствата на М със синини, ще се опитам да ги включа през цялото време.

Няколко варианта на пазара за памучни панталони в цяла дължина са тук и тук. (Също така инспектирайте нашата обвързана с миещи се панталони от преди около месец.) Панталоните на глезена, които изглеждат като в формата на разходите, са тук и тук.
Традиционният лек панталон за жени: спално бельо
За много горещи дни открийте чифт панталони, които се вписват добре. Обърнете внимание, че ленените бръчки (памучно бельо смесва бръчки по -малко), както и според моя опит има тенденция да губи формата си. Колкото повече бельо съдържа материалът, толкова по -малко непрозрачен има тенденция да бъде и да бъде, така че не забравяйте да се изследвате в панталоните от всички ъгли, преди да ги използвате за работа.

Опции 2020: Ann Taylor, J.Crew Factory, Theory, Nic & Zoe, Реформация, Reiss, NYDJ, Eileen Fisher, Veronica Beard, Mm.Lafleur, Brooks Brothers, J.Crew, Boden, Loft, Banana Republic
Опции за спално бельо от 2020 г.: NIC & ZOE, NYDJ, Eileen Fisher, Foxcroft, MMLF
Текстуриран памук или памучен пике
Помислете за панталони панталони – те също са по -леко тегло от рутинния памук, но те държат формата си малко по -добре. Някои възможности за вас на пазара най -добре сега: тук, тук, тук и тук. Представено по-долу: Talbots Hampshire Antkle Pant-Curvy, предлаган в осем цвята за редовни, плюс дребни, както и дребни от плюс размери, $ 55-$ 109.
Опции 2020: Krazy Larry, Anne Klein, Max Mara, St. John
Панталони Seersucker за жени
Офертата за бонус тук е, че голяма част от тези избори имат съвпадащи годни якета. Няколко най -добри избора на Seersucker сега са тук и тук. Опции с пълна дължина: тук и тук. Представено по -долу: Панталони от братя и сестри на Брукс, предлагани в ВМС, както и розово, 78 долара.
Опции 2021: В братята и сестрите на Брукс (редовни и дребни) има няколко отлични избора на Seersucker (редовни и дребни), Nordstrom, Dillards, Hilary Radley, както и Anne Klein – включително някои въображаеми по -долу!

< $ 39,98 $ 178,00 $ 6,55 $ 178,00 $ 164,99 $ 39,99 $ 47,00 $ 63,00 $ 75,00 $ 178,00null

You Might Also Like

Leave a Reply