Красота (ish) сряда: Как се справяте с ухапвания от насекоми?

Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, създадена да достави показатели за нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Как се справяте с ухапвания от насекоми – както ги спирате, така и да се предпазите от надраскване по тях? Ако имате някакви големи събития (за работа или игра, като интервю или сватба), покривате ли ги?
Наскоро се ухапах (Allllllllll над краката ми) и затова това е въпрос на интерес. (И мисля, че всички мои търсения, сравняващи различни ухапвания от бъгове, доведоха до получаването на всички насочени реклами !!) (мисля, че това бяха комари, с външна възможност за обрив от отровен дъб.)
Не сме говорили за това от невероятно дълго време (назад, когато читател се чудеше как да изглежда професионален и да покрие ухапаните от грешки крака) – така че нека обсъдим. (Донякъде забавно, читателят коментира през 2009 г. всички казаха неща като „Не мога да повярвам, че казвам това, но нося панталон вместо костюм на полата.“)
На снимката по -горе: 1) DynaTrap 2) светлини на бъгове 3) малък вентилатор 4) Thermacell 5) Repellant Bands 6) Sawyer Products Насекодни отблъскващи 7) Стикери за отблъскване 8) Кортизон крем 9) Гушката ухапване 10) Stingeze 11) Westmore Coverage Coverage Perfector. (Също така този Сали Хансен!)
Как да спрем ухапванията от насекоми
Предотвратяване на ухапвания от насекоми в дома ви

Получихме това високо препоръчано устройство за отблъскване на Thermacell Mosquito-то е доста малко и има милион положителни отзиви. Въпреки това трябва да се таксува и някак си винаги изглежда да забравяме да го изведем навън със себе си, когато отидем (или когато помним, той не е таксуван). Имаме и DynaTrap, който работи през летните месеци, което изглежда върши доста добра работа за спиране на комарите (не помня нашия точен модел). Две други неща, които съм опитал: тези LED крушки за бъгове, които според мен работят добре, защото някак забравих, че ги използваме, и (ако това е просто комари), малките фенове също могат да държат далеч комари, защото те „Да е доста слаб, когато се отнася до летенето (това е визуализираното в началото).

Как да спрете ухапванията от насекоми в движение

През годините получих различни групи и стикери на гривни, особено когато децата бяха малки – не съм голям фен на това как миришат, но мисля, че следващия път, когато изляза да ям в дъждовен ден, ще Опитайте се да завъртите един около глезена ми. (Аз ли съм единственият, който се яде жив, докато яде навън в ресторантите?) Не помня точно коя марка сме купили, но тази изглежда като добра, която да опитате. Спомням си, че не харесвах стикерите, когато децата бяха малки, но може да опитам тази марка с масло от цитронела. (Оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооойд да е по -добър вариант, когато децата ми бяха малки.)
Когато се сетихме да се напръскаме, ние харесахме този спрей – не миришеше твърде ужасно и изглеждаше, че държи бъговете далеч.

Как да се справим със сърбежа от ухапвания от насекоми

Това беше частта, която ме уби – имам сърбеж. Опитах се да сложа кортизонов крем на отделните петна и да нося панталони, когато времето е разрешено (беше горещо!). Това е с ограничена помощ, но нещо друго, което можете да направите, е да надраскате не ухапана част от тялото ви, като ръката си-мисля, че получавате удовлетвореното чувство да надраскате нещо, без опасност да се счупи много повече кожа.
Вследствие на скорошното ми ухапване от бъгове Palooza обаче бях изпратил съобщение на някои от приятелките, с които вечерях, и една от тях се кълне в Stingeze – пристигна твърде късно, за да го пробвам по време на височината на сърбежа си, Но това е в моя арсенал за следващия път. Ditto за този странно засмукване, нещо за ухапване от бъгове, което ми харесва, защото не се състои от никакви химикали; Вместо това премахва отровата на насекомите, слюнката и други дразнители. (Този ме намери в социалните медии!)
Как да прикрием ухапвания от насекоми

Очевидно е, че фокусът ви трябва да бъде върху изцелението на кожата – плюс никой не иска да ви забие краката с консилер. Но ако имате голямо събитие, което идва като сватба или интервю, чух добри неща за този водоустойчив консилер на тялото, но все още не съм го пробвал. Можете също така да искате да опитате този летен лосион за тяло на блясъка. (О, и забравих, че Сали Хансен прави и продукт за грим на крака, а тази основа на тялото на Dermablend също има SPF 25.)
Читатели, кои са най -добрите ви продукти и идеи за справяне с ухапвания от бъгове, независимо дали ги спират, облекчават сърбежа на хапка на бъгове или прикриване на ухапвания от насекоми?

You Might Also Like

Leave a Reply